Simply Fresh

Na začátek letošního léta společnost Hamé připravila novou produktovou značku pro segment obloženého pečiva - SIMPLY FRESH. Více chuti. Více energie. Více zábavy - to získá spotřebitel s novými výrobky, které poskytnou to pravé pro každého, který hledá více ze života. Bagety, croissant, francouzské pečivo, sendviče, tortilly, muffin či ovocný salát.

Pod heslem Top quality of finest ingredients nalezne zákazník v řadě SIMPLY FRESH: Spicy Rombo, Fresh Gurman, Cheese Delikates, Pocket Kebab, Butter Croissant, Goodday Prosciutto, Qurrito Mexicana, Sweet Muffin či Fresh Salad.

Výrobky SIMPLY FRESH přinášejí kompletní informaci o tom, co právě jíte. Vedle tradičního složení jsme pro Vás připravili i informaci o denním doporučeném množství (GDA).

Marketingová podpora

Hamé připravilo pro své zákazníky exkluzivní FRESH BONUS program s podtitulkem "Vyber si a získej něco navíc". Loajální zákazníci, kteří si zakoupí Hamé či Simply Fresh jsou od 1.7 do 30. 9 odměňováni cool oblečením Zákazník, který si zakoupí 10 výrobků získá Cool tričko, za 30 obalů mikinu Husky, za 80 sofshell bundu Slazenger a za 100 obalů Gore-Tex bundu značky Russel.

Všichni zákazníci mohou v průběhu Fresh Bonus programu sledovat aktuální stav oblečení na webu www.simplyfresh.cz. Zákazníci se o akci dozvědí přímo z obalů výrobků, na kterých naleznou skládanou etiketu s informacemi o bonus programu.

Důraz na kvalitu a ingredience

Samozřejmostí pro Hamé je důraz na kvalitu používaných surovin a důraz na čerstvost. Výrobky jsou kontrolovány v různých stádiích přípravy i v průběhu expedice k zákazníkům. Hamé je zároveň jedinou českou společností na trhu obloženého pečiva, která využívá pro přípravu pečeného masa, zeleniny a ovoce speciální zařízení umožňující tepelnou úpravu surovin bez použití tuku. Zákazník tak dostává výrobky s vysokou šťavnatostí a s lepšími nutričními hodnotami. Hamé na poli obloženého pečiva - nejkomplexnější nabídka pro každého zákazníka

Hamé nabízí nejširší nabídku obloženého pečiva (baget a sendvičů) na trhu. Denně připravuje přes 40 druhů baget a sendvičů pod vlastními značkami. Další druhy vyrábí pod privátními značkami některých renomovaných Fast foodových řetězců. Nabídka je pro lepší přehlednost rozdělena do tří značek. Značka Hamé Life Style je určena pro zákazníky, kteří si chtějí "Urvat ze života víc!". Pod značkou Hamé naleznete velké bagety, sendviče i malé bagetky v nejrůznějších cenových relacích.

Značka Apetit je značkou, která nikoho nezklame. Bagety a sendviče tradiční chutí za přijatelnou cenu. Nová značka SIMPLY FRESH je progresivní značka s cílem nabídnout zákazníkům to nejlepší. Více chuti. Více energie. Více zábavy.

Z historie

Společnost BAPA byla založena v roce 1990 jako výrobce obložených baget na českém trhu. Velmi rychle si našla své klienty a to především chutnými, bohatými, neotřelými recepturami a dobrým poměrem cena/kvalita svých výrobků. V polovině roku 2006 se společnost BAPA stala spolu s konkurenční společností MADE novou akvizicí holdingu HAMÉ a.s. Následně v roce 2007 uvedla společnost Hamé na trh značku Hamé Life Style, která se stala nejrychleji rostoucí značkou v obloženém pečivu na českém trhu. V lednu letošního roku získalo Hamé do portfolia i značku Apetit čímž rozšířilo své již tak široké portfolio.

Výroba je rozmístěna do dvou výrobních závodů a to do Letohradu a do Hněvotína u Olomouce. Hamé distribuuje své výrobky po celé republice z několika logistických středisek - Letohrad, Hněvotín, Praha, Plzeň, Brno a Kunovice. V březnu letošního roku společnost Hamé s bagetami a sendviči vstoupila i na slovenský trh.