Agenti chuti 00Z z konce roku

Agenti chuti 00Z z konce roku

Agenti chuti 00Z testovali zeleninu Znojmia zdarma. Přečtěte si jejich reporty a třeba se i Vám budou sbíhat sliny.

Agent chuti 00Z – František M., Turnov
Zeleninová směs k přípravě bramborového salátu, 450 g
Vzhledem k tomu, že směs je určena k přípravě bramborového salátu, tak jsem se dal do jeho přípravy.
Použil jsem cca 1 kg brambor, uvařil je ve slupce, oloupal a nakrájel na kostičky. Pak jsem přidal slitou zeleninovou směs, salám, trošku pepře a hořčice a promíchal se směsí majolky a zakysané smetany. Mezi tím k tomu manželka upekla klobásy.
Konzumovala manželka, já, dcera s manželem a starší vnučka s partnerem. Bohatě stačilo pro všechny, ještě zbylo pro syna na druhý den do práce na svačinu. Chutnalo všem a ušetřilo mi to dost práce, neměnil bych nic.
Velikost balení je pro rodinu akorát i obal je pěkný.
Výrobek jsem dříve neznal, ba ani manželka. Výrobek se (přes moji počáteční nedůvěru) velmi osvědčil a určitě ho v budoucnu koupíme.
Směs do salátu Mareš (3) Směs do salátu Mareš (2) Směs do salátu Mareš (1)

 

Čalamáda Barborka, 340 g
Přemýšlel jsem, co z toho udělat, protože zas tak velký kuchař nejsem (většinou vaří žena nebo syn, já jen občas) a protože vnučka Kristýnka (6 let) má ráda topinky, tak jsem opekl 6 krajíčků chleba, rozšlehal 3 vejce, na velkou pánev nalil půlku vajec, do nich dal 3 topinky a pak ještě dopekl zbývající 3 krajíčky s vejcem. Místo hořčice a cibulky jsem dal čalamádu. Bylo to výborné, malé moc chutnalo. Další snědl syn se snachou, já a žena.
Na čalamádě bych nic neměnil, balení je akorát, dá se použít i jako příloha.
Z obalu je na první pohled vidět, že patří Znojmii, v obchodě se dobře hledá.
Čalamády jsem občas koupil, tuhle jsem neznal. Uvažuji, že ji v budoucnu koupím, na chatě často grilujeme, bude se hodit.

Gurmánské okurky Znojmia, 670 g
Okurky jsem uložil a chci je nechat na prosinec, kdy žena slaví kulatiny a sejde se celá naše velká rodina. Použiji ji jako přílohu buď k masu, nebo k obložené míse a podobně.
Obal je nápadný, nepřehlédnutelný. Velikost balení mi vyhovuje.
Znojemské okurky samozřejmě znám, kupujeme je většinou, když jsou v akci. V budoucnu u nich zůstaneme, jsou nejlepší.
 

Agentka chuti 00Z – Růžena D., Hořičky
Gurmánské okurky
Okurky jsem podávala jako součást studeného pohoštění pro 12 lidí společně s domácím uzeným a klobásami. Velikost okurek je tak akorát a jsou krásně křupavé. Přiznám se, že já mám raději jinak kořeněný nálev (prostě domácí jsou domácí), ale ostatním ochutnávačům okurky chutnaly. Chuť je jemně pikantní. Uvítala bych i menší balení, jen tak na chuť na večer k televizi. Myslím, že výrobek občas koupíme.

Směs na přípravu bramborového salátu
Tento výrobek jsem ocenila, neboť nemám ráda zdlouhavé krájení zeleniny do bramborového salátu. Do vařených brambor jsem přidala pouze tuto směs, natvrdo uvařené vejce, trochu hořčice, majolku a sůl. Dělala jsem salát pro 8 lidí a jeden sáček byl postačující. Na můj vkus byl nálev trochu kyselejší, do zeleniny bych přidala ještě papriku, ale i tak hodnotím výrobek velmi kladně (už jen díky úspoře času). Také ostatním salát chutnal. Bramborový salát máme rádi, díky tomuto výrobku si jej budeme moci dopřávat častěji.

Čalamáda Barborka
Čalamádu jsme vyzkoušeli jako přílohu k bramborovým kroketám. Chuťově vynikající, jemná, skvěle oživila náš oběd. Velikost balení byla pro 4 lidi dostačující. Určitě výrobek ještě koupíme, z vyzkoušených podobných výrobků nás oslovila asi nejvíce.
 

Agentka chuti 00Z – Martina R., Trnava
Čalamáda Barborka
Čalamádu jsme konzumovali jako přílohu k zabíjačce. Kombinace pikantních jitrnic a kyselkavé čalamády byla skvělá. Výrobek jsme jedli poprvé a chuť nás překvapila. Kromě mě ochutnával i manžel, na toho byla směs trochu měkčí, než je zvyklý, kyselkavá byla dostatečně. Náš 2,5 letý syn to jíst nechtěl, trošku ochutnal, otřepal se a víc nesnědl. Jedl to poprvé, takže je to přiměřená reakce.
Velikost balení je pro dvě osoby dostačující. Kdyby nás však bylo více, rozhodně by se hodilo větší balení. Co se týče obalu výrobku, tak ten vystihuje vše, co má.
Čalamádu Barborka jsem nikdy nekupovala, ani jsem se s ní nikde nesetkala. Myslím, že ji koupím i v budoucnu. Nevím sice, jaká je její cena v obchodech, ale když už vím, jaká je její chuť, myslím, že volba bude jasná.