Znojmia Na pánev uvádí Špecle se špenátem a kuřecím masem

Znojmia Na pánev uvádí Špecle se špenátem a kuřecím masem

Novinka nabízí autentické propojení chutí oblíbených tradičních špeclí, řezaného listového špenátu s česnekem a šťavnatým kuřecím masem ochuceným bylinkami. Svěží čerstvou chuť a pestrost jídlu dodává také zelenina, jako je paprika, rajče a cibule.

Spolehnout se můžete na složení, které je bez konzervantů a přidaných barviv. U obsažené mražené zeleniny máte navíc jistotu kvality. Zelenina se zamrazuje v čerstvém stavu, díky čemuž jsou uchovány veškeré vitamíny a minerální látky. Příprava jídla je velmi jednoduchá. Směs vhodíte na pánev, přidáte pouze dvě lžíce oleje a osmahnete. Za osm až deset minut je hotovo. Jedno balení obsahuje 400 gramů pokrmu, což vystačí na jednu porci.

Ochutnejte také:

Znojmia NA PÁNEV à la Itálie (VEGGIE, s těstovinami)

Obsahuje brokolici, fazolky Romano, květák, mrkev, papriku červenou, těstoviny penne a bylinky, jako je např. bazalka, rozmarýn nebo tymián.

 

Znojmia NA PÁNEV à la Mexiko (VEGGIE, s těstovinami)

Obsahuje kukuřici, fazolové lusky, cibuli, papriku červenou a žlutou, rajčata, fazole červené, těstoviny penne a bylinky, jako je kmín římský, oregano, šípek a další.

 

Znojmia NA PÁNEV à la Gyros (S MASEM a rýží)

Obsahuje papriku červenou a žlutou, cuketu, cibuli, rajčata, rýži, kuřecí maso, bylinky, jako je napč. oregano, tymián nebo kurkuma.

 

Znojmia NA PÁNEV à la Asie (S MASEM a rýží)

Obsahuje zelí, mrkev, fazolové lusky, pórek, papriku červenou, bambusové výhonky, houby černé, rýži, kuřecí maso a bylinky, jako je zázvor, koriandr, chilli a další.

 

Jak připravit?

Přípravu zvládne naprosto každý. Na pánev se 2 lžícemi rozpáleného oleje hodíte směs Znojmia Na pánev a za 10 minut máte hotovo. Jedno balení odpovídá jedné porci.

Znojmia Na pánev VEGGIE varianty Itálie a Mexiko, 400 g:

DMOC 49,90 Kč, doporučená akční cena 39,90 Kč  

 

Znojmia Na pánev S MASEM, varianty Gyros a Asie, 400 g:

DMOC 69,90 Kč, doporučená akční cena 54,90 Kč

 

A kde si můžete tato skvělá mražená jídla koupit? Zatím v prodejnách Kaufland, Billa, Albert, COOP a také online na Rohlik.cz a Kosik.cz. Sledujte naše stránky, budeme vás informovat.