Červencoví agenti chuti 00Z

Červencoví agenti chuti 00Z

Červencoví Agenti chuti 00Z svoji misi splnili na výbornou!

Agenti dostali za úkol ochutnat vybrané výrobky Znojmia:
1. Znojmia Znojemská pikantní směs, 340 g
2. Znojmia Hrášek, 200 g
3. Znojmia Kukuřice lahůdková, 340 g

24001710110101 znojemska smes pikantni 3D_male_plechy_znoj_hrasek_ok znojmia kukurice 45

A jak se se svojí misí poprali? Podívejte se na jejich reporty.

Agentka chuti 00Z – Andrea O., Úvalno
Kukuřice a hrášek
Z obou výrobků jsem udělala lehký salát. Přidala jsem rajčata, jogurt Activii s müsli, podle chuti sůl a pepř a sušené oregano. I když je jogurt trošku nasládlý, kořením se chuť vyrovná a příjemně salát doplňuje. Salát jsem jedla já, manžel, dcerka a moje maminka. Všichni si ho pochvalovali a vychutnali!
Zelenina byla opravdu chutná a osobně jsem si velmi pochutnala hlavně na kukuřici, kterou zbožňuji. K balení výrobků nemám co říci, nic bych neměnila. Etiketa je příjemně veselá, srozumitelná a chválím snadné otvírání plechovek. Zaskočilo mě maličké balení hrášku, ale když jsem jej vsypala do mísy, množství bylo naprosto dostačující. Plechovka byla opravdu plná a hrášek nebyl vůbec stlačený a zdeformovaný jako u některých jiných výrobců. Takže chválím!
Vaši kukuřici i hrášek samozřejmě znám, ale dlouho jsem je nekupovala. To se však teď změní, protože je vaše zeleninka opravdu výborná!
Hrášek a kukuřice - Orlíková

Znojemská pikantní směs
S tímto výrobkem jsem si lámala hlavu, co z něj udělám. Nakonec jsem vymyslela výbornou pomazánku, kterou jsem namazala na topinky a také jí naplnila mini záviny z listového těsta a malé placičky. Recept je velmi jednoduchý – do mixéru jsem dala 4 větší rajčata, 1 balení (3 obdélníčky) taveného sýra, znojemskou pikantní směs (bez nálevu), sůl a pepř, 3 stroužky česneku, provensálské bylinky a oregano. Vše jsem rozmixovala a dle potřeby jsem přidala chlebovou střídku pro zahuštění, kterou jsem do směsi také zamixovala. Poté už se fantazii meze nekladou. Směs se dá použít jako klasická pomazánka či jako náplň do nejrůznějších dobrot.
Tyto dobroty jsem konzumovala spolu s manželem, dcerkou, maminkou a jejím přítelem. Směs měla ještě větší ohlas než salát a přestože byla lehce pikantní, nejvíce toho snědla dcerka. Nechtěla přestat jíst. :-)
Obal výrobku se mi líbí, jen bych řekla, že název "Pikantní znojemská směs" je napsán docela malým písmem. Mně to nevadí, ale lidé s horším zrakem budou etiketu určitě zkoumat o něco déle. Velikost se mi pro naši příležitost jevila dostačující, ale vzhledem k tomu, že pomazánku budu určitě dělat na různé oslavy apod., uvítám i větší balení.
Výrobek jsem předtím ještě neochutnala a ani jsem nevěděla, že existuje. Nicméně jsem ráda, že jsem ho touto cestou objevila a jak už jsem zmínila, určitě jej koupím nejen k výrobě pomazánky.
Mockrát děkuji za možnost ochutnat vaše výrobky, byly vynikající! Přeji vám mnoho úspěchů a příjemný den.
Znojemská směs - Orlíková

Agent chuti 00Z – Jiří K, Praha 8
Znojemská pikantní směs + Znojmia Hrášek
Směs tvoří naložená zelenina - okurky, cibulky, kolečka mrkve a celé feferonky v kořeněném nálevu. Použil jsem ji jako náplň do vepřových závitků (plátek vepřové krkovice potřený hořčicí, dva plátky slaniny + zelenina). Opéct zprudka na pánvi a potom dopéct v troubě. Zbylou zeleninu jsem vložil do výpeku k masu.
Hrášek jsem využil jako zpestření na hráškovou rýži (vsypat do uvařené rýže a promíchat), která byla přílohou k závitkům.
Jídlo jsme konzumovali jako oběd (2 dospělí a dvě větší děti) - všem chutnalo, závitky byly po zelenině mírně pikantní. Hrášek v rýži zůstal pěkně křupavý a má hezkou svěže zelenou barvu.
Hrášek znám a používám (ale kupuji velké balení), směs byla pro mě novinka a určitě ji budu kupovat, chutnala nám.
Znojemská směs a Hrášek - Kučera Hrášek - Kučera

Znojmia Kukuřice lahůdková
Kukuřici jsem použil do studeného těstovinového salátu (vařené těstoviny, nakrájené surimi tyčinky, kukuřice, červené fazole, tatarka, bílý jogurt, sůl, pepř).
Salát jsme měli jako rodina k večeři, bez další přílohy. Kukuřice je pěkně křupavá, nerozmáčená a pěkně žlutá. Ocenili jsme, že není příliš slaná, není doslazovaná a hodí se tak do řady pokrmů. Protože bylo balení dost velké, použil jsem zbytek ještě na ozdobení domácí zeleninovo-houbové pizzy.
Opět oceňuji křupavost, pěknou barvu kukuřice a její přirozenou chuť. Všem chutnala.
Výrobek kupujeme a používáme pravidelně do různých typů jídel, někdy i jen tak samotný.

Kromě chuti kladně hodnotím i obaly výrobků - z obalu se dozvím vše potřebné, písmo není příliš drobné (dají se přečíst všechny informace) a hlavně název výrobku je v češtině (!), což dnes bohužel není vždy samozřejmé.
Kukuřice - Kučera Kukuřice - Kučera 2

Agent chuti 00Z – Zdeněk K., Teplice
Kukuřici a hrášek jsme použili do rizota s kuřecím masem. Okurky ze Znojemské směsi byly použity jako obloha. Zeleninu jsme vyzkoušeli všichni, já, manželka i děti.
Kukuřice a hrášek nám velice chutnal. U směsi se naše názory rozcházely. Mě chutnala, na děti to bylo pálivé a manželce přišly okurky moc kyselé (hold je zvyklá na svoje vlastní) Ovšem nesmíme pozapomenout na mrkev a cibulku, která byla součástí směsi, a která byla křupavá a příjemně pálivá díky feferonce.
Druhým jídlem, do kterého jsme zakomponovali kukuřici s hráškem, byl kuřecí salát s majonézou.
Obaly výrobků se nám líbí, hodí se k vaší firmě. Jsou barevné a dovedou upoutat. Velikost balení u okurek je dostačující. U hrášku je toto balení pro čtyřčlennou rodinu malé. Ale v tom nevidím taky zásadní problém. Hold si koupíme balení větší :)
Kukuřici a hrášek jsme znali dříve. Občas je kupujeme. Směs jsme měli poprvé. Určitě v budoucnu koupíme jak tyto výrobky, tak i jiné vaše výrobky jako je zelí, červená řepa atd.
Kukuřice, směs a hrášek - Kehar (2) Kukuřice, směs a hrášek - Kehar (1)

Všem Agentům chuti 00Z děkujeme za jejich podrobné reporty a krásné fotografie.
A pokud chcete i Vy ochutnat výrobky Znojmia zdarma, sledujte náš profil
Zelenina Znojmia na Facebooku, kde každý měsíc zveřejníme náborovou výzvu.
Naše agentská centrála se již těší na další členy.