Značku Znojmia známe jako výrobce okurek, jejichž jedinečný a lahodný nálev si získal srdce již několika generací zákazníků. Neméně oblíbené je však i zelí Znojmia. Ať už sáhnete po bílém, červeném či tradičně šlapaném kysaném zelí, vaše chuťové buňky budou maximálně uspokojeny. Zelenina Znojmia je totiž vždy dobře naložená.
Proč je zelí Znojmia skvělou volbou?
Čím je specifické kysané zelí Znojmia?
Kysané zelí Znojmia je vyráběno tradičním postupem, jaký známe z mnoha domácností. Očištěné a nakrouhané zelí šlapají pracovnice bez pomoci jakýchkoliv strojů a zároveň zajišťují, aby bylo správně a rovnoměrně okořeněno. Našlapané zelí se zakryje plachtou a zalije vodou, aby bylo zatíženo a nevnikl do něj vzduch, který by mohl zapříčinit nežádoucí zkvašení. Zelí se nechá kvasit asi 8 týdnů, a jakmile má požadovanou chuť, putuje z tanku rovnou do sklenice nebo hliníkového sáčku a poté je sterilizováno, aby vydrželo, než se dostane až na váš stůl.