Tradiční bramborový salát

Tradiční bramborový salát

Bramborový salát je neodmyslitelnou součástí nejen štědrovečerní hostiny. Každý jej připravuje dle svého osvědčeného receptu, který se mnohdy předává z generace na generaci. Někdo se v salátu neobejde bez celeru, kukuřice nebo třeba jablka, jiný do něj nakrájí salám či uzené maso.

Ať už si svůj salát dochucujete čímkoliv, zeleninový základ je většinou stejný – cibule, mrkev a nakládané okurky. S tím se pojí čištění, krájení a vaření mrkve, krájení okurků a v neposlední řadě také zbavování cibule slupek a její krájení, spojené s několika uroněnými slzami.

Abychom Vám usnadnili práci, udělali jsme většinu těchto kroků za Vás a připravili zeleninovou směs do bramborového salátu, kterou stačí scedit a přidat k nakrájeným vařeným bramborám.

Základ tak máte hotový za chviličku a ušetřený čas můžete strávit s rodinou.
3D_sacky_bram_salat (495x640)

Znojmia zeleninovou směs k přípravě bramborového salátu můžete zakoupit buď v klasické 330g sklenici (obsahuje min. 175 g pevného podílu), nebo můžete vyzkoušet naši novinku – 450g sáček (min. 300 g pevného podílu). Oba výrobky obsahují mrkev, okurky, cibuli a hrášek. Směs ve skle je obohacena také o řezanou červenou papriku.
Výrobky jsou bez konzervačních látek, chemických barviv a umělých sladidel.

Ať už si pro základ svého pokrmu vyberete směs v sáčku či ve skle, Váš bramborový salát bude chutnat tak, jak ho máte rádi.