Březnoví Agenti chuti 00Z

Březnoví Agenti chuti 00Z

Březnoví Agenti chuti 00Z svoji misi splnili na výbornou

Agenti dostali za úkol ochutnat vybrané dva výrobky Znojmia:

  1. Cocktail žampiony Znojmia v kořeněném sladkokyselém nálevu, 240 g
  2. Dětské okurky 3 – 6 cm, 340 g. Okurky jsou v kořeněném sladkokyselém nálevu, obsahují méně soli, octu i koření a jsou tak přizpůsobeny dětské chuti.

3D_sklo_zampiznojmia detske okurky 340g

A jak se se svojí misí poprali? Podívejte se na jejich reporty.

Agentka chuti 00Z - Markéta H., Telnice u Brna
Cocktail žampiony
Coctail žampiony Znojmia jsme si k večeři nachystali celá rodina jen tak bez úpravy k opečené sekané. Jako příloha k jídlům jsou vynikající a dodají pokrmu správnou chuť. Půlka rodiny to měla s chlebem, zbytek k bramborům se sekanou a obě varianty byly výborné. Coctail žampiony Znojmia chutnaly komplet celé rodině, měly jen jedinou chybičku, bylo jich málo :-D. I obal je stejně jako i jiných výrobků Znojmia lákavý a obsah vypadá ještě lépe, takže jsme si s chutí dali. Dříve jsem tento výrobek vůbec neznala, ale po této ochutnávce víme jistě, že si je budeme i nadále kupovat. Můžu jen doporučit.
Okurky a žampiony Heinrichová (2)
Dětské okurky
Dnes jsme poprvé k svačince ochutnali dětské okurky Znojmia. Celé rodině nám moc chutnaly a za sebe mohu říci, že jsem nikdy lepší nejedla a to ani moje domácí. Opravdu jsou výborné, jemné, lahodné a určitě všem doporučuji. Nejen dětem, ale i dospělým budou moc chutnat. Pochutná si na nich celá rodina včetně dětiček. Takže už vím, které budu kupovat nejen dětem, ale i sobě, moc mi chutnají.
Jinak malý synoveček Filípek, který vždy zeleninu (jakoukoliv i čerstvou) odmítal, tak je ochutnal. Což bylo poprvé, co vůbec něco takového dal do pusy. Neřekl sice přímo, že by mu chutnaly, ale 2 celé snědl, což je u něj obrovský zázrak, jindy by ani neochutnal a řval, že to nechce. Nalákala jsem ho na to, že jsou dětské a hlavně malé.
Ještě jednou za ochutnávku moc děkuji Agentka chuti 00Z Markéta
Okurky Heinrichová

Agentka chuti 00Z - Anička J. T., Olomouc
Ahoj, zdraví Agentka 00Z – Anička.
Tak jsme přes víkend otestovali ty Vaše dobroty a posílám splněný úkol :)))
Sklenici jsem otevřela a hned několik kousků ochutnala jen tak, bez ničeho a musím říct, že jsem si na Vašich žampionech a dětských okurkách vypěstovala silnou závislost. Byl problém přestat.
Zbytek (co jsem nesnědla) jsem použila do kuřecích závitků, ve kterých bylo mimo jiné i vařené vajíčko, pršut bok, mini klobásky, kousek žampionů a okurka :), dále hořčice, sůl, pepř. A úplný zbytek žampionů a okurek posloužil jako příloha pro ostatní členy rodiny.
Výrobek jsme konzumovali v rodinném kruhu, 4 dospělí (já, manžel, syn s manželkou) a dvě děti. Všichni jsme vše snědli a moc si pochutnali.
Všem okurky i žampiony moc chutnaly, takže bych nic neměnila.
Velikost balení by mohla být klidně větší, obal je moc pěkný.
Výrobky jsme neznali a jsem velice ráda, že jsme je poznali, protože se stanou součástí našeho jídelníčku. Určitě je budeme kupovat i nadále!!!
Moc děkujeme, že jsme měli možnost takovou dobrotu vyzkoušet, opravdu jsme si pochutnali (a to mluvím za všechny).
Přikládám foto závitků :))
Agentka 00Z – Anička
 Okurky a žampiony 1 Janalíková Tušková

Agentka chuti 00Z - Růžena K., Zlín
Dětské okurky
Výrobek Dětské okurky Znojmia jsem použila k nazdobení obložených chlebíčků pro děti (dvě holčičky ve věku 3 a 5 let) na mé oslavě mých jmenin.
Pro dospělé (dceru s manželem, syna s manželkou a vnučku s manželem) jsem udělala chlebíčky s klasickými Okurkami Znojmia, ale i oni byli zvědaví na chuť Vašeho nového výrobku Dětské okurky Znojmia.
Holčičky ozobkaly oblohu jako první, a protože okurky jsou křupkavé a nejsou ostré, dožadovaly se dalších.
Co mohu ocenit já a se mnou všichni přítomní, je absence "ÉČEK", jemná chuť okurek a tvrdost "na skus". Jsou opravdu velmi podařené a nic bych na receptuře neměnila.
Jinak obal je celkem průměrný, ale je pravdou, co by mělo být na etiketě, aby víc upoutala? Bobík je dobrá volba, možná jedna barva jako podklad by stačila.
Velikost balení je ideální, protože děti velkou spotřebu okurek nemívají.
Okurky Poslušná (1)
Cocktail žampiony
Hlavním jídlem při mé oslavě jmenin byla svíčková s omáčkou ze Žampionového koktejlu. Do výpeku jsem přidala scezené Cocktail žampiony, podlila kvalitním bílým vínem, ochutila trochu pepřem, zredukovala a přidala smetanu.
Žampiony byly výborně ochucené, dodaly omáčce výbornou pikantní chuť. Toto jídlo ochutnalo osm dospělých, se třemi různými přílohami (rýže, hranolky, bramborová kaše), dětem jsme dali jen líznout, všem chutnala s tím, že příště zkusíme jinou variantu zeleniny.
Obal klasika, neurazí ani neohromí.
Děkuji za možnost stát se agentem 00Z a třeba ještě někdy příště.
Růžena K.
ampiony Poslušná (2)ampiony Poslušná (3)ampiony Poslušná (1)

Všem Agentům chuti 00Z děkujeme za jejich podrobné reporty a krásné fotografie.
A pokud chcete i Vy ochutnat výrobky Znojmia zdarma, sledujte náš profil
Zelenina Znojmia na Facebooku, kde každý měsíc zveřejníme náborovou výzvu.
Naše agentská centrála se již těší na další členy.