Červnoví Agenti chuti 00Z

Červnoví Agenti chuti 00Z

Červnoví Agenti chuti 00Z svoji misi splnili na jedničku

Agenti dostali za úkol ochutnat vybrané výrobky Znojmia:
1. Znojmia Křen s jablky, 130 g
2. Znojmia Fazole Maxi v tomatě s bylinkami, 370 g
3. Znojmia Kysané zelí, 320 g
23510390110121 znojmia maxi fazole v tomatu s bylinkami24000350110061 kysane zeli 320g

A jak se se svojí misí poprali? Podívejte se na jejich reporty.

Agentka chuti 00Z – Kateřina P., Hořičky
Křen s jablky: Já osobně křen nemusím, ale po ochutnání toho vašeho jsem změnila názor. Palčivost křenu je zjemněná přidanými jablky. Vynikající k párkům, buřtům i ovaru. Přiznám se, že jsem i ujídala jen tak pro chuť ze skleničky. Také jsem ho použila pro ochucení zelného salátu společně s olivovým olejem, solí a citronem.
Salát ochutnaly i děti, jako přílohu jsme testovali já, můj přítel a jeho rodiče a všem moc chutnal. Obal se mi líbí, jednoduchý, rozpoznatelný na první pohled, obsahuje všechny pro mě potřebné informace. Velikost balení je přiměřená pro běžné použití v rodině. Výrobek jsme vyzkoušeli poprvé a určitě ne naposledy.
Křen jablko Pavlásková
Fazole Maxi v tomatě s bylinkami: Přítel fazole miluje v jakékoliv úpravě, takže toto pro něj byla velká výzva a pro mě o práci míň, neboť si je chtěl k obědu připravit sám. K obsahu skleničky přidal opečenou klobásku, a jako přílohu plátky opečené slaniny, vajíčko a krajíc chleba. Chutnalo nám oběma, z jedné skleničky jsme se najedli 2, takže pro přípravu oběda pro celou rodinu bych klidně uvítala i větší balení. Obal jednoduchý a výstižný, možná bych přidala nějaký ten tip na úpravu. Zkoušeli jsme poprvé a určitě koupíme i v budoucnu.
Maxi fazole Pavlásková
Kysané zelí: Jelikož nejsem žádná velká kuchařka a ráda mám přípravu oběda rychle za sebou, použila jsem tento produkt k přípravě halušek se zelím. Zelí jsem dala prohřát do kastrolku s orestovaným, na kostičky nakrájeným domácím uzeným a celé pak smíchala s připravenými haluškami. Nebylo již třeba nijak dochucovat. Oběd chutnal celé rodině (2 děti a 2 dospělí) a ještě zbylo na ochutnávku pro rodiče přítele. V tomto případě bylo toto balení postačující, ale třeba jako příloha k masu by bylo pro naši rodinu malé. Obal i informace na něm pro mě OK. Zelí Znojmia jsme ještě nikdy nepoužili, kupovali jsme jiné značky, případně používali zelí domácí. Myslím, že v budoucnu ho občas koupíme.
Kysané zelí Pavlásková
 

Agentka chuti 00Z – Věra S., Semice
Fazole Maxi v tomatě s bylinkami
Výrobek jsme konzumovali po tepelné úpravě jako lehký letní oběd pro děti. Doplnili jsme ho vařeným vejcem, rukolou z naší zahrádky a rozpečenou bagetkou. Všichni jsme pokrm ochutnali, vše do sebe výborně zapadalo a všem moc chutnalo. Výrobek byl dobře dochucený, takže příprava jídla byla rychlá a jednoduchá. Obal výrobku byl hezký, jen velikost balení by pro naši rodinu mohla být větší. Tento výrobek neznáme, ale rádi ho zařadíme do našeho jídelníčku.
Maxi fazole Studeničová
Kysané zelí
Z kysaného zelí jsme si připravili polévku: zpěníme cibulku, přidáme nakrájenou klobásku, zasypeme červenou paprikou a přidáme zelí. Krátce orestujeme, zalijeme vodou a přidáme brambory. Osolíme, opepříme a necháme povařit, dokud brambory nezměknou. Podáváme s čerstvým chlebem.
Polévka byla výborná, dali jsme si ji celá rodina k obědu, ale je vhodná i jako svačinová polévka. Na produktu bych nic neměnila, výrobek je vkusně zabalen. Velikost balení mi vyhovuje. Kysané zelí pravidelně kupujeme.

Křen s jablky
Křen s jablky jsme použili jako doplněk ke grilovaným klobáskám. Ochutnávali jsme ho celá rodina i známí, všem moc chutnal. Je jemný, příjemně pálivý. Na výrobku není dle mého názoru nutné nic měnit. Obal i velikost balení je vyhovující. Tento výrobek známe, ale od vaší firmy ho ochutnáváme poprvé a určitě ne naposledy.
 

Agentka chuti 00Z – Šárka H., Praha
Maxi fazole v tomatu s bylinkami:
Fazole jsme použili jako ingredienci k přípravě pokrmu. Uvařili jsme vepřová žebírka, která jsme obrali na malé kousky a pokrájeli, promíchali s prohřátými fazolemi. Přidali jsme prolisovaný česnek, zamíchali, krátce provařili. A podávali s krajíčkem chleba. Konzumovala jsem já, manžel, syn, dcera s přítelem. Výrobek nám všem chutnal. Přítel dcery by dochutil ještě feferonkou, ale tu já nemusím a proto jsme ji tam nedávali. Na výrobku bychom nic neměnili. Obal je velmi pěkný, jsem ráda, že etiketa není nalepena přes celou skleničku a tak člověk nekupuje zajíce v pytli, ale krásně vidí obsah.

Křen:
Křen jsme použili jako přílohu ke grilované krkovičce. Krkovička, křen, hořčice a krajíček chleba. Konzumovala jsem já, manžel, dcera s přítelem. Syn bohužel dorazil pozdě, krkovička už byla snězená. Křen nám chutnal, má výbornou chuť, štiplavou, není řídký. Obal je hezký, balení je optimální.

Kysané zelí:
Kysané zelí jsme použili do segedínského guláše. Guláš jsme uvařili klasickým způsobem a podávali s houskovým knedlíkem. Zelí je jemně strouhané, a má jemnou sladkokyselou chuť. Tady jsem se bohužel konzumace nezúčastnila. Naše rodina segedínský guláš miluje, kromě mě! Konzumoval manžel, syn a jeho přítelkyně, dcera s přítelem a dokonce oba vnuci.
Obal je standardní jako na jiných produktech.

Rádi jsme ochutnali a rádi si vaše výrobky budeme kupovat, když víme, a měli jsme možnost se přesvědčit, že jsou chutné a kvalitní.
S pozdravem Šárka s rodinou
 

Všem Agentům chuti 00Z děkujeme za jejich podrobné reporty a krásné fotografie.
A pokud chcete i Vy ochutnat výrobky Znojmia zdarma, sledujte náš profil Zelenina Znojmia na Facebooku, kde každý měsíc zveřejníme náborovou výzvu.
Naše agentská centrála se již těší na další členy.