Začala sezóna zpracování zeleniny: kopr, hrášek a okurky

V závodě Hamé v Bzenci (okres Hodonín), největším českém výrobci konzervované zeleniny, právě začala hlavní sezóna zpracování zeleniny. Odstartovala koprem a hned zápětí se přidal i hrášek a pomalu začínají také okurky.

Více informací

Kemping párty

Soutěžte v Kemping párty a vyhrajte výbavu na letní kempování Všichni cyklisti, turisté, cestovatelé a fanoušci grilování pozor. Hamé vyhlašuje novou soutěž Kemping párty pro všechny spotřebitele, kteří mají rádi výrobky značek Májka, OTMA, Znojmia a Hamé.

Více informací

Partnerem tradiční Jízdy Králů ve Vlčnově je letos i značka Znojmia

Tradiční Jízda Králů ve Vlčnově patří k největším pokladům lidové kultury na Slovácku.

Více informací

Den dětí s Hamé

Malí i velcí mohou v sobotu 27. května 2017 zavítat na Den dětí s Hamé, který se již tradičně koná ve Starém Městě u Uherského Hradiště ve sportovním areálu Širůch. Vstup je zdarma.

Více informací

Novinky pro rychlé a snadné vaření

Zapomeňte na dlouhé stání u sporáku a užívejte si více času s rodinou. Poradíme vám, jak na to.

Více informací

Přijďte na chuť zelí Znojmia

Značku Znojmia známe jako výrobce okurek, jejichž jedinečný a lahodný nálev si získal srdce již několika generací zákazníků. Neméně oblíbené je však i zelí Znojmia. Ať už sáhnete po bílém, červeném či tradičně šlapaném kysaném zelí, vaše chuťové buňky budou maximálně uspokojeny. Zelenina Znojmia je totiž vždy dobře naložená.

Více informací

Znojmia zvolena nejlepší značkou okurek

Okurky Znojmia patří mezi tradiční české výrobky a dodnes jsou vyráběny dle tradiční receptury ve speciálním sladkokyselém kořeněném nálevu. Nyní okurky Znojmia slaví další úspěch. Porota na soutěži  Znojemsko - zahrada Moravy je zvolila jako nejlepší mezi průmyslovými výrobci.  

Více informací