Květnoví Agenti chuti 00Z

Květnoví Agenti chuti 00Z

Květnoví Agenti chuti 00Z svoji misi splnili na jedničku

Agenti dostali za úkol ochutnat vybrané výrobky Znojmia:
1. Znojmia Grill salát, 340 g
2. Znojmia feferony kulaté, 320 g
3. Salát z červené řepy Znojmia, 340 g

 24001700110101 grill salat 340g24000290110101 feferony kulate 320gznojmia salat z cervene repy 340g

A jak se se svojí misí poprali? Podívejte se na jejich reporty.

Agentka chuti 00Z - Jana V., Plzeň
Feferony kulaté
Příloha k opečeným klobásám s bramborem
Feferony Vyskočilová
Ingredience do Pikantního kuřecího masa
Recept (cca 4 porce):
Ingredience: 2 ks kuřecích prsou, 2-3 cibule, 2 bílé papriky, 1 větší rajče, 3 stroužky česneku, 1-2 Znojmia feferony kulaté, sojová omáčka, worcesterová omáčka, ½ kostky zeleninového bujónu s olivovým olejem, mletá červená paprika, mletý pepř, drcený kmín, kari, vegeta, kečup, sterilovaný hrášek, řepkový olej, dlouhozrnná rýže
Postup přípravy:
Kuřecí prsa očistíme a nakrájíme na nudličky. Oloupanou cibuli překrojíme napůl a pak nakrájíme na proužky (půlměsíčky). Rajče nakrájíme na malé kostky. Česnek oloupeme a nakrájíme najemno. Papriky zbavíme jádřinců a nakrájíme na proužky. Feferony odstopkujeme, překrojíme a vyjmeme semínka, pak nakrájíme opět najemno. Ve wok pánvi nebo vyšším hrnci rozpálíme větší množství oleje a přidáme nakrájenou cibuli. Necháme zesklovatět. Přidáme sojovou a worcesterovou omáčku podle chuti a česnek. Společně s cibulí restujeme. Po zesklovatění přidáme na nudličky nakrájená kuřecí prsa. Ihned je opeříme, opaprikujeme, posypeme kari, drceným kmínem a vegetou. Maso na mírnějším ohni restujeme do změknutí. Během restování přidáme nakrájené feferonky a bujón. Občas promícháme. Pak doplníme nakrájeným rajčetem a paprikou. Zakápneme kečupem. Restujeme tak dlouho, až jsou papriky poloměkké. Nikdy nepodléváme vodou! Pak stáhneme z ohně a podle chuti můžeme (ale nemusíme) přidat sterilovaný hrášek (už nerestujeme). Během přípravy masa jsme si připravili dušenou rýži (sypanou či ve varných sáčcích). Rýži rozdělíme na talíře a masovou směs dáme navrch. Nepromícháváme! Ihned podáváme.
Feferony 1 Vyskočilová
Grill salát
Příloha ke grilované krkovičce s chlebem
Grill Vyskočilová
Salát z červené řepy
Příloha k opečené bavorské sekané s bramborem
epa Vyskočilová
Chuť
Feferony – přiměřeně pálivé, lehce změklé, prostě klasika, nevhodné pro děti
Grill Salát – vynikající kombinace chutí, skvěle křupavé, nerozvařené, velmi povedený vyvážený výrobek
Salát z červené řepy – zajímavá chuť, méně pikantní, trochu nevýrazné, snesl by „přiostřit“, vhodný pro děti

Obal a balení
Obal působí standardně, jednotně, etikety s logem Znojmia vytvářejí jasně rozpoznatelnou řadu. Balení feferonů i salátu z červené řepy dostačující. Grill salát, i díky své jedinečné chuti, nestačí objemem ani pro základní čtyřčlenou rodinu. Pro větší společnost, např. pro větší grilovačku, by se určitě více hodilo balení o větším objemu.

Žádný z výrobků Znojmia, které jsem testovala, jsem neznala. Byla to moje první zkušenost. Nutno přiznat, že pozitivní.
S největší pravděpodobností se Grill salát stane výrobkem, který budeme kupovat a konzumovat častěji. I feferonky si místo v naší kuchyni určitě najdou. U salátu z červené řepy zřejmě budeme volit poněkud pikantnější výrobky.

 

Agentka chuti 00Z - Markéta G., Telnice u Brna
Dobrý den, hned jak nám balíček přišel, nedalo nám to, abychom ihned neochutnali a rozdělali jsme si grill salát a salát z červené řepy.

Červenou řepu jsem ochutnala já osobně, protože ji mám moc ráda a už jsem si ji 2 x dělala sama ze zahrádky, posílám i fotky mé vlastní a proto bych ráda zhodnotila Vaši s mojí. Byla jsem opravdu mile překvapená, že chuťově v tom není až tak velký rozdíl a moc mi salát z červené řepy Znojmia chutnal a hlavně je to bez práce. Opravdu výborný.
epa Grolichová (2)Domácí řepa

Znojmia Grill salát zase ochutnal manžel a jen mlaskal, jak mu moc chutnal.
Grill Grolichová
Feferony snědl celé manžel a podle rychlosti, jakou byla celá sklenička rychle pryč, soudím, že mu chutnaly opravdu hodně. Říkal, že jsou výborné a že si je bude kupovat. Moc mu chutnaly. Já bohužel nestihla ochutnat, ale určitě si je prý koupí, tak ochutnám příště. Ostré má moc rád právě manžel a ten byl moc spokojený.
Moc děkujeme za příjemnou ochutnávku všech tří výrobků. Za mě a manžela opravdu velká pochvala a určitě jsme je neměli poprvé a naposledy, ale v naší domácnosti zaujmou přední místa v ledničce. Děkujeme.
 

Agentka chuti 00Z - Jana Ž., Bardejov
Grill salat a Feferony boli vynikajúce. Jedli sme ich ku grilovanemu masu a klobaskam, super sa k tomu hodili.
Z červenej repy som urobila šalat s bielym jogurtom a majonezou- mnam :)
Výrobky sme konzumovali na rodinnej grilovačke u rodičov, chlapi si pochutnali najviac na feferonoch, deti vyjedali kysleuhorky z grill šalatu.
Nemenila by som nič, chutnali uplne skvele, len sa rychlo minuli.
Obaly vyrobkou su v poriadku, neni čo by som menila, a čo sa tyka velkosti balení, po pravde pre celu rodinu ako sme my by bodlo aj vačšie balenie :)
Znojmia vyrobky sme poznali aj pred testovaním, kupujeme ich často, šalat z červenej repy sme ochutnali prvykrat a možem potrdit že už sme ho odvtedy kupili neraz :) som spokojná s vyrobkami vašej značky, u nás su na stole velmi často :)


 

Všem Agentům chuti 00Z děkujeme za jejich podrobné reporty a krásné fotografie.
A pokud chcete i Vy ochutnat výrobky Znojmia zdarma, sledujte náš profil Zelenina Znojmia na Facebooku, kde každý měsíc zveřejníme náborovou výzvu.
Naše agentská centrála se již těší na další členy.